Es Libre 2024
València, 24 i 25 de maig

Els dies 24 i 25 de juny es va celebrar a València la sisena edició de l'Es Libre.

Es Libre és una trobada de persones interessades en la divulgació de la cultura lliure i les tecnologies lliures, i des de Coopdevs no hi podíem faltar.


Ens vam desplaçar cap a València bona part de l’equip tècnic.

En aquesta edició ens vam proposar no només anar com a assistents, sinó que també participar com a ponents.

Les propostes de xerrades que vam presentar van ser:

 

El divendres a les 12h es va fer la presentació d’Acoords per part d’en Lai i na Carla. Acoords és el nou producte que estem desenvolupant des de Coopdevs per tal d’ajudar a la gestió de les reunions, orientada a les entitats de l’Economia Social i solidària.El mateix divendres, després de dinar, en Jordi va presentar el projecte de Business Intelligence que estem implementant a diferents entitats de l’ESS i com ho hem fet per poder-nos adaptar a les diferents realitats.
Com a assistents vam poder gaudir de diferents xerrades i workshops, des de temes de responsabilitat climàtica i sostenibilitat del software, accessibilitat, comunicacions lliures i moltes més.


Vam aprofitar per posar-nos en contacte amb diferents persones vinculades al món del programari lliure per trobar futures col·laboracions.

Finalment, i no menys important, vam conviure conjuntament diverses persones de Coopdevs que a causa del teletreball no acostumem a veure’ns en persona.

Ja esperem la propera edició per a tornar-hi a participar!
De nou ens trobem
Semestral Juny 2024